Gülerken Ne İfade Ediyoruz?
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Gülerken Ne İfade Ediyoruz?
çııÖÖçşEhüehüehü: Espiri yaptı bal kabağı gülüşüdür herkesler yapamıca için yapımı zordur...
innnıhohhaha: Sinsi olan bu gülüş literatüre bizans kahkası diye geçmiştir
hohohoho: Gülen kişinin şişman olduğunu belirtir samimidir...
keh keh: Adilik belirtisidir bir halt yaptığını sanır eskiler " bıyık altı" der...
hahahaay: Kadınlara hastır kocanın zengin olduğunu gösterir...
HoBarey: Gülüşten öte bir sevinç gösterisidir en kötü yanı sizide ortak etmek isteyecekir...
kikikikikikikiki: Genelde başın yukarı aşağı sallanmasıyla desteklenen bu gülüşten zarar gelmezz..
haaah-hah-hah-hah:kendini yineleyen bu gülüş tarzı daha çok yan masaların duyması için yapılır...
hhıh: Ağız kapalıyken burundan tek nefes verilerek yapılır kasan tiplere hastır.nette yazı okurken en çok tercih edilen türdür...
zuahahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir genelde alt komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur biraz dizginlersiniz kendinizi...
muhahahaauahhahah türevlerine rastlamak mümkündür.
euhe: Öhü ehe ıh şeklinde ses tellerinden geçer genelde pekte komik olmayan esprilere ayıp olmasın diye verilen yanıt/gülme efektidir...
pohuahahaha:geberdim patladım manasında
nihohahaha: ben bi pisliğim çok adiyim manasında
ehi ehi : kıllık düzeyinde bi sempatikliğim var manasında
muahhaha: kabayım danayım bide üstüne kıroyum manasında
aLıntı
innnıhohhaha: Sinsi olan bu gülüş literatüre bizans kahkası diye geçmiştir
hohohoho: Gülen kişinin şişman olduğunu belirtir samimidir...
keh keh: Adilik belirtisidir bir halt yaptığını sanır eskiler " bıyık altı" der...
hahahaay: Kadınlara hastır kocanın zengin olduğunu gösterir...
HoBarey: Gülüşten öte bir sevinç gösterisidir en kötü yanı sizide ortak etmek isteyecekir...
kikikikikikikiki: Genelde başın yukarı aşağı sallanmasıyla desteklenen bu gülüşten zarar gelmezz..
haaah-hah-hah-hah:kendini yineleyen bu gülüş tarzı daha çok yan masaların duyması için yapılır...
hhıh: Ağız kapalıyken burundan tek nefes verilerek yapılır kasan tiplere hastır.nette yazı okurken en çok tercih edilen türdür...
zuahahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir genelde alt komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur biraz dizginlersiniz kendinizi...
muhahahaauahhahah türevlerine rastlamak mümkündür.
euhe: Öhü ehe ıh şeklinde ses tellerinden geçer genelde pekte komik olmayan esprilere ayıp olmasın diye verilen yanıt/gülme efektidir...
pohuahahaha:geberdim patladım manasında
nihohahaha: ben bi pisliğim çok adiyim manasında
ehi ehi : kıllık düzeyinde bi sempatikliğim var manasında
muahhaha: kabayım danayım bide üstüne kıroyum manasında
aLıntı
Geri: Gülerken Ne İfade Ediyoruz?
çok saoLL müdürümMm çok komikti.. insna güLme şekiLLerini okurken dahi güLebiLiyor.. en çok güLem şekLimde yukardaki biçim
çok saoLL müdürümMm çok komikti.. insna güLme şekiLLerini okurken dahi güLebiLiyor.. en çok güLem şekLimde yukardaki biçim
Kate Trotman- Mesaj Sayısı : 154
sağolun müdürüm çok güzel teşekkürler
gabriella elif montes- Mesaj Sayısı : 24
müdürümzZz yazar da gzL oLmaz mı ayıp ediosun ama (son durakk yağcıLıkta inecek war )
çııÖÖçşEhüehüehü: Espiri yaptı bal kabağı gülüşüdür herkesler yapamıca için yapımı zordur...
zuhahah tam bana uyuyooo
zuhahah tam bana uyuyooo
Ashley Olsen- Mesaj Sayısı : 94
beLLi oLuo
kendin yapamadığını sölüosun yhaneee
Ashley Olsen- Mesaj Sayısı : 94
maL espriLer yapmadıım için; eft...
kızlar tartışma yk
beğenmenizede ayrıca sevindim aslında bn müdür değilim çnkü erkek değilim ama müdüre de olmam keşke erkk olsaydım xP nyse bn müdürüm xD
beğenmenizede ayrıca sevindim aslında bn müdür değilim çnkü erkek değilim ama müdüre de olmam keşke erkk olsaydım xP nyse bn müdürüm xD
1 sayfadaki 1 sayfası