Hadi Alışveriş Yapalım!!
+2
Kate Trotman
Müdüre Jessica Alba
6 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Hadi Alışveriş Yapalım!!
eft.. hannah montana ınn embrly ve ashley havalılarından alınan hareket.. uu tıss
Kate Trotman- Mesaj Sayısı : 154
Onlar da havalılar !!!Bizim gibi hıhhhhh uu tısssss
Ashley Olsen- Mesaj Sayısı : 94
Kate Trotman- Mesaj Sayısı : 154
ben şu pırlanta kaplı pembe topuklu babetlerden istiorum
...
ne ne ne ne , topuklu babet bulamadın mı , yarat o zaman bana ne ben pırlanta kaplamalı pembe topuklu babetlerimi istiorum ,bizim babprelere de birer çift ver
...
ne demek veremem, ne demek bulamadım ver uleyn , döverim seni. hatta babprelerimi de çağırırım birlikte döveriz.
bulamıosan yarat. Yaratamıosan bu çarşıdan kovduttuttururum seni. Sonra arkamdan ağlarsın ama
...
hıh şöle yola gel ver bakiim şu babprelerimin ayakkabılarını, benimkini de wer al bu da parası, üstü kalsın, baş baş..
...
ne ne ne ne , topuklu babet bulamadın mı , yarat o zaman bana ne ben pırlanta kaplamalı pembe topuklu babetlerimi istiorum ,bizim babprelere de birer çift ver
...
ne demek veremem, ne demek bulamadım ver uleyn , döverim seni. hatta babprelerimi de çağırırım birlikte döveriz.
bulamıosan yarat. Yaratamıosan bu çarşıdan kovduttuttururum seni. Sonra arkamdan ağlarsın ama
...
hıh şöle yola gel ver bakiim şu babprelerimin ayakkabılarını, benimkini de wer al bu da parası, üstü kalsın, baş baş..
Ashley Tisdale- Mesaj Sayısı : 41
şu parıltılı pembe kalın taçlardan alıcaktım ne kadar.?
ne 24 ytl mi? sudan ucuz hemen 10 tane aliim.
ne 24 ytl mi? sudan ucuz hemen 10 tane aliim.
Hemen bana babpre kolyesi babpre tişörtü yaptırıyosun bunlar çok özel olcak vve ayrı ayrı şeyler olcak üzerinde biz özenti değiliz babpreyiz 10 dk sonra almaya gelcem eğer alamazsam seni iflas ettiririm sonrada ailene bulaşırım ayhh kalitemi bozdurdun
Leighton Meester- Mesaj Sayısı : 31
bana ve babrelerime üzerinde pembe pırlantalarla kocaman babpre yazılısimli pembe elbise yaptıtıttır.
birazdan hazır olsun.
olmazsa kovduttuttururum seni
birazdan hazır olsun.
olmazsa kovduttuttururum seni
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası