Çok önemLi!!(özeLLikLe herkes bakarsa sevinirmMm)
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Çok önemLi!!(özeLLikLe herkes bakarsa sevinirmMm)
ArkadaşLar; yeni üye oLan kimseLer; herkese söyLüyorum....
LÜtfen; üye oLurken nickLerimizi sürekLi "Gabriella Montez, Gabriella Montes, Gabriella bilmemne montez" ya da "Troy Bolton, troy bilmemne bolton" gibi isimLeri YAZMAYALIM! gerçekten de sizce de garip değil mi yani; koca bir lisede 50-60 tane Gabriella war ve hepsinin de soyadı nedense "Montez"?!? Lütfen arkadaşLar, kafamızdan yeni isimLer uyduraLım; hayaL gücümüzü canLandıraLım...
VE SON BİR UYARI.. LÜTFEN AMA LÜTFEN; NİCKLERİMİZE(KULLANICI ADLARIMIZA) BAŞKA SİTELERDEKİ NİCKLERİMİZİ DEİL, UYDURDUĞUMUZ ADLARI YAZALIM!! YOKSA KORKTUĞUMUZ BAŞIMIZA GELİCEK, BURASI LİSE ORTAMI OLMAKTAN ÇIKIP YİNE BİR FORUMA DÖNECEK...
ÜYE OLDUKTAN SONRA "BEN BU ADI UYDURDUM, AMA YA AYNISI VARSA" DİYE ENDİŞELENEN ARKADAŞLARIMIZ LÜTFEN ÜYE LİSTESİNE BAKSINLAR...
ŞU ANDA ADI GABRİELLA VE SOYADI MONTEZ YA DA MONTES OLAN ARKADAŞLARA BİRŞEY DEMİCEM, ADLARI ÖYLE KALSIN; AMA NİCKLERİ AD DEĞİLDE NORMAL NİCK OLANLAR BİR AN ÖNCE DEĞİŞTİRİRLERSE ÇOK SEVİNİRM...
SAYGILARIMLA...
LÜtfen; üye oLurken nickLerimizi sürekLi "Gabriella Montez, Gabriella Montes, Gabriella bilmemne montez" ya da "Troy Bolton, troy bilmemne bolton" gibi isimLeri YAZMAYALIM! gerçekten de sizce de garip değil mi yani; koca bir lisede 50-60 tane Gabriella war ve hepsinin de soyadı nedense "Montez"?!? Lütfen arkadaşLar, kafamızdan yeni isimLer uyduraLım; hayaL gücümüzü canLandıraLım...
VE SON BİR UYARI.. LÜTFEN AMA LÜTFEN; NİCKLERİMİZE(KULLANICI ADLARIMIZA) BAŞKA SİTELERDEKİ NİCKLERİMİZİ DEİL, UYDURDUĞUMUZ ADLARI YAZALIM!! YOKSA KORKTUĞUMUZ BAŞIMIZA GELİCEK, BURASI LİSE ORTAMI OLMAKTAN ÇIKIP YİNE BİR FORUMA DÖNECEK...
ÜYE OLDUKTAN SONRA "BEN BU ADI UYDURDUM, AMA YA AYNISI VARSA" DİYE ENDİŞELENEN ARKADAŞLARIMIZ LÜTFEN ÜYE LİSTESİNE BAKSINLAR...
ŞU ANDA ADI GABRİELLA VE SOYADI MONTEZ YA DA MONTES OLAN ARKADAŞLARA BİRŞEY DEMİCEM, ADLARI ÖYLE KALSIN; AMA NİCKLERİ AD DEĞİLDE NORMAL NİCK OLANLAR BİR AN ÖNCE DEĞİŞTİRİRLERSE ÇOK SEVİNİRM...
SAYGILARIMLA...
En son Kate Trotman tarafından C.tesi Nis. 05, 2008 3:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kate Trotman- Mesaj Sayısı : 154
Geri: Çok önemLi!!(özeLLikLe herkes bakarsa sevinirmMm)
Evt Arkadaşlar Kate Haklı Eğer Sitede 2 Veya 3 Tane Aynı İsim Görülürse Uyarı Alacaklarıdr
valla ben site açıldığı ilk gün oldum o olmadı sonra tekrar oldum hilal de biliyo zaten büşradaa
Gabriella Montez- Mesaj Sayısı : 3
tamam arkadaşLar Laf kaLabaLığı yapmayaLım zaten sana öyLe bişiy de demedim yani herLde tam okumadınNn.. müdürecimMm kiLitLeri msn bu konuyuu??
benim en başından beri gabriella elif montes kimse yoktu ben adımı böyle koyduğumda bende böyle koydum ismimi ama eğer isterseniz değiştireyim yani
gabriella elif montes- Mesaj Sayısı : 24
ARKADAŞLAR LÜTFEN DAHA BİŞİY YAZMAYIN BEN ZATEN ADI ÖYLE KALANLAR ÖYLE KALSIN DİYORUM LÜTFEN BİŞİY YAZMAYIN ŞU TOPİCE AYH BAYILAZAM!
1 sayfadaki 1 sayfası